keyvisualAlgemeen
RSV Wilhelmina
Informatie leden
Wedstrijdinformatie
Uitslagen
Nieuwsbrief
Kalender
Foto's
Filmpjes
Gastenboek
Contact


Aantal bezoekers

Wedstrijd informatie

Inschrijven

Het inschrijven van de wedstrijden van de pony's en de wedstrijden van de paarden kunt u op de voglende manieren doen;


U kunt via www.startlijsten.nl wedstrijden opzoeken voor het hele land. U kunt hier bekijken welke wedstrijden er worden gereden, maar ook uitslagen en vraagprogramma's kunt u vinden. In het  vraagprogramma staat altijd vermeld waar de wedstrijd is, waar het precies om gaat en voor wanneer u zich moet inschrijven.
U stuurt de betreffende vereniging het aantal coupons op die nodig zijn. Eventueel kunt u altijd vermelden om welke klasse en naam het gaat. Verdere informatie zie site. RSV Wilhelmina staat ook angemeld bij startijsten.nl zodat wij als vereniging ook wedstrijden op kunnen geven etc.


Ook kunt u wedstrijden vinden op www.inschrijfsysteem.nl Op deze site kunt u zich direct online inschrijven. U krijgt dan een bevestiging via de mail waar ook de betalingswijze e.d. in staan. Het wijst zich vanzelf.

Voor meer informatie over wedstrijden in onze kring kunt u terecht op: www.kringoirschot.nl

Voor  meer informatie over wedstrijden en kampioenschappen e.d. in de regio noord-brabant kunt u terecht op de website www.knhsregiobrabant.nl

Voor algemene informatie over de paardensport, wedtrijden, opleidingen, regelementen en alles wat bij onze sport hoort kunt u natuurlijk ook altijd terecht op de website van de koninklijke nederlandse hippische sport: www.knhs.nl.


 

 


 

 


 

Top
RSV Wilhelmina | rsvwilhelmina@hotmail.com