keyvisual



Algemeen
RSV Wilhelmina
Informatie leden
Wedstrijdinformatie
Uitslagen
Nieuwsbrief
Kalender
Foto's
Uitstap menners dl 1
Uitstap menners dl 2
Uitstap menners dl 3
Filmpjes
Gastenboek
Contact


Aantal bezoekers

 Fotoalbum

 Smokkelaarsrit 2010

Wij hebben in 2010 voor het eerst de "Smokkelaarsrit" georganiseerd. Hier vindt u de foto's.


                                

 

 

Mendag 2009

Ieder jaar organiseren de menners van RSV Wilhelma een mooie mentocht. Ook deze keer weer was er een mooie tocht uitgezet.
Hier vindt u de foto's terug.







Concours 2008

In 2008 heeft RSV Wilhelmina samen met de Bikse Ruiters uit Hilvarenbeek en 't Wit Paardje uit Haghorst 3 concoursen georganiseerd. Enkele foto's vind u hier terug. Wij kunnen terugkijken op drie geslaagde

 
 
 

Meninstructiedag 2008

In onze rijvereniging zijn sinds een tijdje een groep menners actief. Deze menners zorgen regelmatig voor een wat actie op de club. Zo kunt u hier foto's zien van een instructiedag. Voor meer informatie over het mennen neem dan contact met ons op.

 

Snertrit 2008 

RSV Wilhelmina organiseert ieder jaar een snertrit. De rit wordt gereden met paard en wagen en natuurlijk ook onder de man. Iedereen mag mee. In de pauze wordt er een heerlijk kopje erwtensoep gegeten. Klik hier om naar de foto's te gaan.

 

 

 Interland Nederland-België

RSV Wilhelmina ging in 2007 met haar viertal internationaal. We behaalden daar de eerste prijs. Het was dus zeker de moeite waard om naar de zuiderburen te rijden. Klik hier voor de foto's.

 

 

 

Top
RSV Wilhelmina | rsvwilhelmina@hotmail.com